Kontakt informationer

Rebiome A/S
Svanemøllevej 11
2100 København Ø
CVR: 41 00 22 12
E-mail: hello@Rebiome.net

Håndtering af personoplysninger

Vi håndterer oplysninger om dig på forskellige måder alt efter, om du er en uregistreret kunde, som browser og handler, eller om du har oprettet en profil. Herunder kan du læse, hvad der gælder for hver af de respektive kategorier.

Oplysninger om dig

For at håndtere ordrer og køb skal vi behandle følgende oplysninger om dig:


For at du kan indgå en aftale med os, skal vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse. Formålet med at registrere dine personoplysninger er at sikre, at vi er i stand til at levere den eller de ønskede varer til dig.


Personoplysningerne registreres hos Rebiome A/S og opbevares i 10 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker med dit samtykke, så du er informeret om de præcise oplysninger, der er indsamlet og hvorfor.


Vi holder ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Rebiome A/S videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand. Når du er registreret hos Rebiome A/S, har du altid ret til at se på de oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondatalovgivningen, henvendelse i relation inden for dette felt skal rettes til Rebiome A/S via E-mail: hello@Rebiome.net

For at målrette vores markedsføring til dig, for at optimere siden og vise vores produkter og tilbud på vores hjemmeside, håndterer vi oplysninger om dig i samarbejde med partnere

• IP-adresse


• Data indsamlet fra cookies, f.eks. hvilke produkter du har klikket på, sider du har besøgt, eller hvis du har besøgt vores side gennem en annonce.


Vi gør dette for at imødekomme vores legitime interesse i at markedsføre vores produkter til dig i op til et år efter din seneste aktivitet på vores hjemmeside. For at gøre dette bruger vi forskellige eksterne annonceringstjenester og partnere. Du kan læse mere om denne indsamling, deling og brug af data samt fjerne de oplysninger, der håndteres gennem disse kanaler ved at følge link.

Hvis du ønsker at tilmelde dig vores nyhedsbrev, modtage tilbud og deltage i kundeundersøgelser mv., skal vi anmode om følgende oplysninger om dig

• Navn


• Adresse, telefonnr. og e-mail


• Oplysninger, som du selv giver (f.eks. dine meninger, din feedback osv.)


Vi behandler kun givne oplysninger, når vi har indhentet dit samtykke. Opbevaringstiden kan variere afhængig af situationen dog fremgår det altid af det samtykke du giver ved den relevante lejlighed/sag.

For at forhindre misbrug af vores tjenester eller for at forhindre og efterforske lovovertrædelser mod virksomheden, håndterer vi følgende oplysninger

• Navn


• Adresse, telefonnummer og e-mail


• Betalingsoplysninger f.eks. gentagne gange forkert indtastede kontooplysninger.


• Oplysninger om returnering og leveringer


• IP-adresse


• Eventuel kundefeedback


• Kundeservicehistorik


Denne handling er nødvendig for at forhindre misbrug af en tjeneste eller for at forhindre lovovertrædelser. Vi opbevarer oplysninger eller kommentarer, så længe det er relevant for det, der er sket, men normalt ikke længere end 10 år.

For at analysere, udvikle og forbedre vores tjenester, produkter og systemer behandler vi følgende oplysninger om dig

• Køb og brugergenererede data såsom klik- og besøgshistorik.


• Tekniske data vedrørende enheder og deres indstillinger (f.eks. sprog, IP-adresse, browserindstillinger, tidszone, operativsystem og platform).


• Oplysninger om, hvordan du har interageret med os, fx hvordan du har brugt hjemmesiden, måden du logger på, hvor og hvor længe forskellige hjemmesider blev besøgt, svartid, fejlkoder etc.


Det gør vi, fordi behandlingen er nødvendig for at forbedre og udvikle vores hjemmeside samt vores produkter og tilbud til dig. Det gør vi gennem analyse på aggregeret niveau, hvilket betyder, at analysen er generel og ikke på individniveau. Vi gemmer efterfølgende data som grundlag for analysen, i et år fra din seneste aktivitet, og derefter pseudonymiserer vi oplysningerne, hvilket betyder, at du ikke kan se, hvem oplysningerne tilhører. Hvis du skulle vende tilbage inden for to år efter, at dine oplysninger er blevet pseudonymiserede, forbinder vi dine oplysninger med dit tidligere besøg på vores hjemmeside og kan dermed se, at du er en tilbagevendende kunde, og bedre forstå hvordan tilbagevendende kunder generelt bruger vores hjemmeside. Hvis der derimod er gået mere end to år, siden vi pseudonymiserede dine oplysninger, vil vi ikke længere kunne sammenkæde oplysningerne, og din historik vil derfor være tom. Skulle du have kontaktet os for at udøve din ret til at blive slettet, vil vi naturligvis ikke kunne linke tidligere oplysninger om dig igen.

Hvem deler vi dine oplysninger med?

Vi deler personlige oplysninger med visse tjenester for at udføre de processer, der er beskrevet ovenfor. Vi sælger aldrig dine oplysninger til andre uden dit samtykke. Dem, vi kan dele dine oplysninger med, er følgende

Leverandører:

Tjenester

For at opfylde formålene med vores behandling af dine personoplysninger, deler vi dine personoplysninger med virksomheder, der stiller tjenester til rådighed for os, fx til at håndtere forsendelse og levering af dine varer osv. Disse virksomheder må kun behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med vores udtrykkelige instruktioner og må ikke bruge dine oplysninger til andre formål.

Betaling

For at administrere betalinger via webstedet bruger vi leverandører af betalingstjenester. Leverandøren af ​​betalingstjenester er den dataansvarlige, der behandler dine personoplysninger og har separate vilkår, der gælder for dem. Oplysninger om deres vilkår og håndtering af personoplysninger får du, når du vælger den betalingsmetode, du vil bruge på hjemmesiden.

Andre

Det kan ske, at vi bliver nødt til at overlade dine personlige oplysninger til andre modtagere, f.eks. myndigheder, hvis det kræves af lokal lovgivning. Hvis alle dele af vores virksomhed sælges eller integreres med en anden virksomhed, kan dine personlige oplysninger blive videregivet til vores rådgivere, potentielle købere og deres rådgivere og videregivet til de nye ejere af virksomheden.

Dine rettigheder

Du har ret til at vide, hvilke personlige oplysninger vi har om dig. Hvis du har en profil, kan du til enhver tid logge ind på "Profil" for at se, hvilke oplysninger vi har om dig. Kontaktoplysninger, hvis du ikke har registreret dig som medlem, eller ønsker et komplet uddrag, kan du kontakte os på hello@Rebiome.net, og de vil hjælpe dig med din anmodning.


Vi ønsker at sikre dig, at dine personoplysninger er korrekte og opdaterede, har du ret til at rette dine oplysninger, hvis der sker nogle ændringer. Hvis de oplysninger, du har indtastet, ændres, fx hvis du ændrer din e-mailadresse, navn eller betalingsoplysninger, eller hvis du ønsker at opsige din profil, skal du blot kontakte vores kundeservice.


I de tilfælde behandler vi dine personoplysninger med dit samtykke, og du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til behandlingen tilbage. Du har også ret til at modsætte dig bestemt behandling, fx når det kommer til formål som direkte markedsføring og udsendelse af nyhedsbreve. Du har også ret til at få slettet dine personoplysninger. Dette gælder dog ikke, hvis vi fx er juridisk forpligtet til at opbevare eller på anden måde håndtere oplysningerne, eller hvis oplysningerne er nødvendige for at kunne gennemføre en aftale med dig.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte Hello@Rebiome.net. Hvis du ikke er tilfreds med svaret, du har modtaget eller ikke er tilfreds med den måde, vi behandler dine oplysninger på, har du ret til at indgive en klage til myndigheden.

Vi har sendt dig en email med et link, så du kan opdatere din adgangskode.

Log ind

Forny din adgangskode

Vi sender dig en e-mail, så du kan forny din adgangskode.

Annuller

Or continue with

Bliv medlem!

Vi sender dig eksklusive tilbud, viden om hvordan du holder din hud sund og holder dig opdateret om nye produkt lanceringer